TSD üyeleri denizin keyfini çıkardı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, Tekirdağ Kumbağ’daki kampa giderek denizin keyfini çıkardılar. Düzenlenen gezi hakkında konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya; “Kampa gelmemizde ulaşım sponsorluğumuzu yapan Orim Cam yetkililerimize teşekkür ediyoruz.” dedi

TSD üyeleri denizin keyfini çıkardı
07 Temmuz 2015 Salı 16:09

 KUMBAĞ’DA KAMPA GİTTİLER

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, geçtiğimiz Cuma günü Tekirdağ’ın Kumbağ sahilindeki kampa bir gezi düzenledi. Kampa 30 kişilik bir ekiple katılan dernek üyeleri, denizin tadını çıkararak gönüllerince eğlendiler.

 

HER CUMA DÜZENLENECEK

 

“Yaz aylarının her Cuma günü düzenlemiş olduğumuz gezimizi bu hafta da yapmış bulunmaktayız. Amacımız, sıcaklardan ve kalabalıktan bunalan üyelerimize hava değişikliği sağlayıp rahatlamalarına vesile olmak. Umarız gerekli şartlar oluşmaya devam eder ve gezilerimizi sürdürürüz.” diye konuşan Hayrettin Çetinkaya, kampa katılımda ulaşım desteği sağlayan Orim Cam yetkililerine teşekkür etti.

 

ORİM CAM YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ulaşım sponsoru Orim Cam’dan 27 kişilik bir araç desteği aldıklarını belirten TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya; “Orim Cam Genel Müdürü Hakan Bey ve İnsan Kaynakları Müdürü Müjgan Hanım başta olmak üzere, bu gezimizde bizden yardımlarını esirgemeyip 27 kişilik bu aracı hizmetimize sunan tüm Orim Cam yetkililerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

DERİN DONDURUCU HEDİYE ETTİLER

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ayrıca, katıldıkları kampa bir adet derin dondurucu ve bir miktar erzak yardımı yapmayı da ihmal etmedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.