TSD üyeleri Gazileri ziyaret etti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Deneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek Gazilerin geçmiş Gaziler Günü’nü kutladılar.

TSD üyeleri Gazileri ziyaret etti
22 Eylül 2015 Salı 16:30

YÖNETİM OLARAK KATILDILAR

Türkiye Sakatlar Deneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayerettin Çetinkaya ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılım gösterdiği ziyarette dernek üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyesi Gazilerle sohbet ederek geçmiş Gaziler Günü’nü kutladılar.

“SİZE MİNNETTARIZ”

19 Eylül Cumartesi Gaziler Günü’nde yönetim olarak Adana’da düzenlenen bir tarım fuarında oldukları için o gün Gazileri ziyaret edemediklerini belirten TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, tüm Şehitlerimize ve merhum Gazilerimize Allah’tan rahmet dileyerek hayatta olan Gazilerin de Gaziler Günü’nü kutladı ve vatan için verdikleri emeklerden dolayı kendilerine minnettar olduklarını dile getirdi.

“BURASI SİZİN DE EVİNİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Deneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Bizleri hatırladığınız, unutmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Burası sizin de eviniz. Kapımız size her zaman açık. Allah sizden de razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.