TSD üyelerini geziye davet etti

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti

TSD üyelerini geziye davet etti
09 Kasım 2016 Çarşamba 16:45

ORTAK PROJELERLE ÇERKEZKÖY’E KATKI SAĞLAYACAKLAR
Tanışma ziyaretlerine devam eden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin yeni durağı TSD Çerkezköy Şubesi oldu. TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile bir süre sohbet eden Dernek Başkanı Murat Akay, “Ortak projeler geliştirebilirsek Çerkezköy’e önemli katkılarda bulunabiliriz.” ifadelerini kullandı.
ÇALIŞMALARINIZ TAKDİRE ŞAYAN
TSD Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları takdir ettiklerini dile getiren Akay, “Çerkezköy’e üyeleriniz adına çok güzel bir tesis kazandırmışsınız. Bunun dışında yaptığınız çok önemli çalışmalar var. Bunların hepsi takdire şayan.” dedi.
ÇERKEZKÖY’DE STK OLMAK ÇOK ZOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSD Çerkezköy Şube Başkanı hayrettin Çetinkaya, “Çerkezköy’de STK olmak çok zor. Burası çok göç alan bir yer olduğu için elini taşın altına koyan pek fazla kişi yok. Özellikle hemşeri derneklerine üye olanlar, burada para kazanıp emekli oldukları zaman memleketlerine dönüyorlar.” diye konuştu.
RAHMİ KOÇ MÜZESİ’NE GİDECEKLER
Çetinkaya’ya çalıştay planlarından bahseden Akay, ayrıca bir festival planları olduğunu da dile getirdi. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak düzenledikleri Rahmi Koç Müzesi gezilerini anlatan Akay, TSD Çerkezköy Şube üyelerini de geziye davet etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.