TSD’den NKÜ Rektörüne ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

TSD’den NKÜ Rektörüne ziyareti
19 Şubat 2018 Pazartesi 19:21

TEŞEKKÜR ETTİ
TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin engelli bireylere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı dernek adına Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkürlerini sundu.
EMPATİ ORTAMI İÇERİSİNDE FARKINDALIK YARATILMALI
Çetinkaya, daha önce Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen engellilere yönelik farkındalık sunumlarını tüm Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesindeki birimlerine yayarak, gençlerin engelliler hakkında bilgi sahibi olmaları bununla birlikte empati ortamı içerisinde farkındalık yaratmak olduğunu kaydetti.
AYNI İMKANLARA SAHİP OLUNMALI
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, engelli öğrencilerin de diğer öğrenciler gibi aynı imkânlara sahip olmaları gerektiğini ifade ederek “Bu konuda kurumsal ve kişisel olarak hepimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak engelli personelimiz ve öğrencilerimizin daha rahat koşullarda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizdeki olanakları seferber ediyoruz. Kampüsümüzün fiziki yapısını sizlerin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde dizayn ediyoruz.” diye konuştu.
DESTEK SÖZÜ VERDİ
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanlığı’nın gerçekleştirmeyi planladığı farkındalık projesinin önemine değinerek, üniversite olarak her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.