TSD’ye endüstriyel temizlik malzemesi bağışı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne hayırsever vatandaşlar tarafından endüstriyel temizlik malzemeleri bağışında bulunuldu

TSD’ye endüstriyel temizlik malzemesi bağışı
27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:49

 “YARDIMLARIN DEVAMINI GETİRECEĞİZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği gönüllü üyesi Süheyla Usta ve yakın arkadaşları, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne 1 yılı aşkın süre yetecek şekilde endüstriyel temizlik malzemeleri bağışında bulundu. Kendi ve arkadaşları adına konuşan hayırsever Süheyla Usta; “Ben ve arkadaşlarım bu projeyi tamamen gönüllülüğe dayalı, hayır duygularıyla yapmaktayız. Ben ve arkadaşlarım farklı alanlarda da bu yardımların devamını getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

“SÜHEYLA HANIM VE ARKADAŞLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Yapılan bağışlar için yardımsever vatandaşlara teşekkürlerini ileten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya; “Bu tip yardımlar bizleri çok mutlu ediyor. Olması gereken de bu. Bizim gibi dernekler bağışlarla, yardımlarla ayakta duran derneklerdir. Yardım etmek isteyen herkese kapımız daima açık. Süheyla Hanım ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.