TUBİTAK 4007 Bilim Şenliği Fuarı açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile TUBİTAK arasındaki protokol çerçevesinde, bilim kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TUBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri fuarı açıldı

TUBİTAK 4007 Bilim Şenliği Fuarı açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Haziran 2021 Cuma 12:21

   TUBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Fuarı açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür V. Ferhat Akın, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Serkan Engin, Çerkezköy İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ
   Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Kıroğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanımız Vahap Akay ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreni protokol üyelerinin stantları gezmesiyle son buldu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.