Tüm Fenerbahçelileri etkinliklere davet ettiler

Fenerbahçenin öncü taraftar grubu Gençfenerbahçeliler'in Çerkezköy temsilciliği geçtiğimiz Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak tezahüratlar eşliğinde maçı izledi. Çerkezköy'de en aktif taraftar gurubunun kendileri olduğunu belirten Çerkezköy Gfb sorumluları Sercan Gök ve Sinan Sağlam "Senelerden beri Kadıköy'deki tüm maçlara organizasyonlarımız olmuştur. Bundan sonra da devam edecek" ifadelerini kullandılar

Tüm Fenerbahçelileri etkinliklere davet ettiler
18 Eylül 2014 Perşembe 07:47

ÇERKEZKÖY'ÜN TEK TARAFTAR GURUBU BİZİZ
Çerkezköy Gfb taraftar gurubu etkin çalışmalarını sürdürüyor. Sezon boyunca tüm maçlara gidildiğini ifade eden Çerkezköy Gfb Sorumluları Sercan Gök ve Sinan Sağlam "Git gide büyüyen bir gurup olduğumuzun altını çiziyoruz. Çünkü Çerkezköy'de tek bir taraftar gurubu vardır o da Genç Fenerbahçelilerdir" dediler.

EN AKTİF ÇALIŞAN TARAFTAR GURUBUYUZ

Senelerden beri Çerkezköy Gfb olarak Kadıköy'deki tüm maçlara organizasyon düzenleyerek gittiklerini dile getiren Çerkezköy Gfb Sorumluları Sercan Gök ve Sinan Sağlam "Çerkezköy'de en aktif çalışan taraftar gurubu bizleriz. Manisa'da oynana süper kupa maçına da gittik. Tüm deplasman maçlarına gitme fırsatımız var ama Passolig kartları bizim önümüzü kesmektedir" açıklamasında bulundular.

ETKİNLİKLERİMİZE TÜM FENERBAHÇELİLERİ BEKLİYORUZ
Passolig'e karşı olduklarını dile getiren Çerkezköy Gfb Sorumluları Sercan Gök ve Sinan Sağlam "Sezon içerisinde tüm maçlara gidiyoruz. Çerkezköy'den gelecek olan Fenerbahçeli kardeşlerimiz ile buluşma yerimiz Vizeliler Derneği önü, Kapaklı'dan gelecek olan Fenerbahçeli kardeşlerimiz için ise buluşma yerimiz Efsane Kokoreç önüdür. Maçlara gidemeyen arkadaşlarımızın toplanıp maç izleme yeri yine Vizeliler derneğidir. Bizim Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği ile alakamız yoktur. Yeni sezonda yapılacak olan tüm etkinliklere Fenerbahçeli olan ve gönül veren herkesi bekliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.