Tüp bebek tedavisinde yeni yöntemler

Acıbadem International Hastanesi Kadın Hastalıklar ve Doğum Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Op. Dr. Ahmet Fatih Öğüç Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Merkezi’nde ‘Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Yöntemler’ başlıklı bir bilgilendirme semineri gerçekleştirdi

Tüp bebek tedavisinde yeni yöntemler
03 Kasım 2016 Perşembe 15:39

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENDİ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Acıbadem International Hastanesi Tüp Bebek Merkezi işbirliğiyle düzenlenen ‘Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Yöntemler’ konulu seminer, Acıbadem International Hastanesi Kadın Hastalıklar ve Doğum Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Op. Dr. Ahmet Fatih Öğüç konuşmacılığında Öğüç Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
TÜP BEBEK TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGLENDİRMELERDE BULUNDU
Tüp bebek tedavisinin, kadın ya da erkekte doğal yollarla çocuk sahibi olmayı engelleyen durumlarda uygulandığını dile getiren Op. Dr. Ahmet Fatih Öğüç, daha sonra tüp bebek tedavisinde geliştirilen yeni yöntemler hakkında bilgilendirmede bulundu ve Acıbadem International Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde sunulan hizmetleri anlattı.
TÜP BEBEK MERKEZİ’NDE SUNULAN HİZMETLER
Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri’nde; ovülasyon indüksiyonu (yumurtlama tedavisi), suni döllenme, klasik tüp bebek (IVF), mikroenjeksiyon (intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu / ICSI) ve diğer mikro manipülasyon yöntemleri (assisted hatching, defragmantasyon, blastomere biyopsisi) ile testis biyopsisi gibi tanı ve tedavi yöntemleri, laparoskopik ve histeroskopik cerrahi girişimler uygulanıyor. Merkezlerde, ayrı ameliyathane, androloji ve embriyoloji laboratuvarı bulunuyor.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.