Turgut Özal Caddesi’nde kaldırımlar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü yaya kaldırımı yapım çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde devam ediyor.

Turgut Özal Caddesi’nde kaldırımlar yenileniyor
21 Şubat 2018 Çarşamba 13:41

DAHA YAŞANABİLİR BİR HALE GETİRİLİYOR
Her gün gelişen, geliştikçe de ihtiyaçları artan bir ilçe olan Kapaklı'da halka sağlıklı hizmet vererek ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, ilçe genelinde yaya kaldırımlarını yeniliyor
SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI YAPILACAK
Kaldırım çalışmalarının tamamlanması ile Turgut Özal Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarının yapılacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz Kapaklı Belediyesi olarak ihtiyaçlara cevap vermek için tüm personelimiz ile gece gündüz demeden Kapaklı’mız için çalışıyoruz. Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla da yaya kaldırımlarımızda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
YENİ KALDIRIMLAR DA YAPILIYOR
Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız. Bir yandan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırım yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar kaldırımı olmayan caddelerimize de kaldırımlara kavuşturuyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmaları kentimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.