Türk Diyanet Vakıf Sen iftarda Gazze’yi unutmadı

Trakya Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Ahmet Gökdağ, Çerkezköy’de düzenlenen iftar programına katılarak, sendika üyeleriyle birlikte iftarını açtı. Gökdağ, programda yaptığı konuşmada İsrail’in Filistinliler’e uyguladığı zulme işaret ederek, “Artık bu zulüm bitsin” diyerek kınadı

Türk Diyanet Vakıf Sen  iftarda Gazze’yi unutmadı
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:23

Kamusen Federasyonu’na bağlı Trakya Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Ahmet Gökdağ, katıldığı iftar programında İsrail’i kınadı. Gökdağ, “Mübarak Ramazan ayında Müslüman Filistin halkına uygulanan bu zulüm artık bitmeli. Dünya gözünü kapatmasın” dedi.
DİYANET VAKIFSEN İFTAR ETTİ
Çerkezköy’de düzenlenen iftar programına katılan Trakya Türk Diyanet Vakıfsen Şube Başkanı Ahmet Gökdağ, yönetim kurulu üyeleri Erol Aslan, Fikri Ögat, Yavuz Budanır ile birlikte üyeleriyle bir araya geldi. Çınar Resturant’daki iftara Sendikanın Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Baskı ve Çerkezköy’deki sendika üyesi imam ve din görevlileri katıldı. İftara ayrıca Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna da misafir olarak iştirak etti. İftarın ardından bir açıklama yapan Trakya Türk Diyanet Vakıfsen Şube Başkanı Ahmet Gökdağ, Filistin’e hunharca saldırılar düzenleyen İsrail’i kınadı.
ZULMÜN BİTMESİ İÇİN ALLAH’A DUA EDİYORUZ
İsrail’i kınayan Trakya Türk Diyanet Vakıfsen Şube Başkanı Ahmet Gökdağ şunları söyledi: “Mübarek 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in son günlerinde, tüm Türkiye olarak içimizi acıtan Gazze’deki Müslüman kardeşlerimizin İsrail tarafından maruz kaldığı ağır bonbardımanın şiddet ve zulmünü yaşıyoruz. Bu ağır bombardıman altında oruçlarını açmak zorunda kalan Filistin’e tüm dünya sessiz. Başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm dünyanın sessiz kaldığı bu zulmün bir an önce bitmesini önümüzdeki günlerde bayrama sevinç içinde girmelerini istiyoruz. Bu zulmü lanetliyoruz. Tüm Türkiye’de gerekli tepkiler gösteriliyor. Konsolosluk önünde halkımız sesini yükseltiyor. ABD’nin sessiz olduğu bugünlerde maalesef İslam dünyası da sesini çıkarmamaktadır. Sadece ses ülkemizden çıkmaktadır. Türkiye Kamusen olarak Gazze’de olan bu zulmün bir an önce bitirilmesini Allah’tan niyaz ediyoruz”
İftarın ardından Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, davetlilere yemek duası yaptırması ile program sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.