Türk Metal Rusya'ya yine çocuk gönderdi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Metal Çocuk Kulübü'ne bağlı bir çocuğu yine Rusya'ya gönderdi.

Türk Metal Rusya'ya yine çocuk gönderdi
25 Temmuz 2007 Çarşamba 07:55

Başkordistan gezilerinden sonra Rusya'ya da çocuk göndermeye başlayan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Üyelerinin çocuklarına hizmet vermeye ve tatillerini iyi bir şekilde geçirmeleri için gezilere göndermeye devam etti.

1 ÇOCUK GÖNDERİLDİ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyelerine hizmet çerçevesinde düzenlediği gezi, seminer, konferans ve diğer sosyal etkinliklerin yanı sıra, üyelerinin çocukları için kurduğu Metal Çocuk Arkadaş Grubu'ndaki çocuklara da hizmet vermeye devam ediyor.

Metal Çocuk Arkadaş Grubu'nda bulunan çocuk üyelere Ankara, Başkordistan ve Rusya geziler düzenleyen Türk Metal Sendikası geçtiğimiz gün yine aynı gruba bağlı bir çocuğu Rusya gezisine gönderdi.

ST. PETERSBURG KENTİNİ GEZECEKLER

Türk Metal Sendikası'nın diğer şubelerinden de aynı gruba bağlı çocukların geziye gönderildiğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Türk Metal Sendikası olarak sadece üyelerimize değil onların çocuklarına da hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda daha önce, hatırlanacağı gibi üyelerimizin çocuklarını Ankara, Başkordistan ve Rusya'ya göndererek çeşitli geziler düzenlemiştik.

Son olarak ise geçtiğimiz hafta iki üyemizin çocuğunu Rusya'ya gönderdik. Geçen gün de gezi etkinliğimizi sürdürerek, BSH Ev Aletleri A.Ş.'de çalışan Nail Malkoç'un kızı Hande Malkoç'u Rusya'ya gönderdik. Kızımız 1 hafta süre ile Rusya St. Petersburg kentinde kalacak ve ülkemizin diğer bölgelerindeki Türk Metal Sendikası Şubeleri'nin gönderdiği diğer çocuklarımız ile birlikte düzenlenen programda tatil yapacak.

ÜYELERİMİZ İÇİN HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Üyelerimiz ve çocukları için düzenlediğimiz konferans, seminer, gezi, eğitim, sosyo kültürel etkinlikler, spor turnuvaları ve diğer etkinliklerimizi düzenlemeye devam edeceğiz.

Amacımız her zaman üyelerimize destek olmak ve her anlamda birlik beraberlik içerisinde, bir aile gibi aynı çatı altında olmak. Sadece üyelerimiz için değil, aynı zamanda onların çocukları için kurulmuş olan Metal Çocuk Arkadaş Grubu'na bağlı çocuklarımız için de hizmet vermeye, etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.