Türk Metal yeni indirim anlaşması yaptı

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Avrupa Göz Merkezleri ve Avrupa Hospital arasında indirim anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Türk Metal Çerkezköy Şube Üyeleri yüzde 30 ile yüzde 20 oranlarında indirimli olarak hastane hizmetlerinden yararlanacak

Türk Metal yeni indirim anlaşması yaptı
04 Temmuz 2014 Cuma 07:52


Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, üyelerine yönelik Fevzipaşa Spor Kulubü, Özel Ceylin Anaokulu, Özel Optimed Hastanesi, Kaya Göz Merkezi, Halk Sigorta, Başarı Sürücü Kursu, Fem Dershansi, Final Dershanesi, Sınav Dershanesi, Kültür Dershanesi, Özel Gülçin Kreş'ten sonra şimdi de  Avrupa Göz Merkezleri ve Avrupa Hospital arasında indirim anlaşması yapıldı. Bu anlaşmadan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne bağlı işyerlerinde çalışan üyeler ve eşleri ile çocukları, anne, baba ve kardeşleri yararlanabilecek.
İNDİRİM ORANI VE KOŞULLAR
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Dünya Göz Merkezleri ve Avrupa Hospital ile yapılan anlaşma ile ilgili olarak şunları dedi: "Üyelerimiz için muayene ücretlerinden, Devlet katılım payı 12 TL hariç fark alınmayacaktır.  Tüm tetkiklerde % 30, genel ameliyatlarda % 20 ve Lazer ameliyatlarında % 30 indirim yapılacaktır. Katarakt ameliyatlarında fark alınmayacaktır. "
AVRUPA GÖZ MERKEZİ ŞUBELERİ
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Avrupa Göz Merkezi Halkla İlişkiler Yetkilisi Çiğdem Erbaş, indirim protokolünü imzaladı. Protokol töreninde imzasını atan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, "Üyelerimiz eş ve çocukları için yeni bir anlaşma daha yapmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
Çiğdem Erbaş ise, Avrupa Göz Merkezi'nin şubelerini sıraladı. Buna göre Ankara, Aksaray, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Esenyurt, Sultanbeyli, Elazığ, Kütahya, Tekirdağ ve Çorlu'da Avrupa Göz Merkezi'nin şubeleri bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.