Türk Metal’den yeni bir indirim

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Çocuklarım Etüt Eğitim Merkezi ile protokol imzalayarak üyeleri için yeni bir indirime gitti.

Türk Metal’den yeni bir indirim
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:47

PROTOKOL İMZALANDI
23 Ekim Perşembe günü Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı olan üyelerin çocukları için, Çocuklarım Etüt Eğitim Merkezi sahibi Sevinç Çalışkan ile TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak arasında indirim protokolü imzalandı.

500 LİRA’DAN 400 LİRA OLACAK
İmzalanan indirim protokolüne göre, normal fiyatı 500 lira olan Etüt Merkezi’nin fiyatı, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı işyerlerinde çalışan üyelerin çocukları için 400 lira olacak ve servis ile yemek bu fiyata tabi tutulacak.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, anlaşmanın geleceğin teminatı çocuklar için hayırlı olmasını temenni etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.