Türk Metal'in Ankara kursları sürüyor

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından Sendika Genel Merkezi tarafından insan ilişkileri, kalite yönetimi ve iş kalitesini arttırma amacı ile düzenlenen kurslara 75 üye daha gönderildi.

Türk Metal'in Ankara kursları sürüyor
07 Eylül 2007 Cuma 08:32

01-05 Ekim 2007 tarihleri arasında Sendika'ya ait olan Ankara'daki Büyük Anadolu Hotel'inde gerçekleştirilen kursa 75 üyenin daha gönderildiğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, kursun üyeler için çok faydalı olacağını kaydetti.

İŞ VE ÖZEL YAŞAMDA BAŞARININ TEKNİKLERİ ANLATILIYOR

İş ve özel yaşam ile ilgili son derece önemli konular hakkında düzenlenen kursa katılan üyelerin kurs sonunda bir çok konuda bilgi birikimlerinin olacağını belirten Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Şubemize bağlı üyelerimizden 75 kişiyi geçtiğimiz gün Ankara'daki Büyük Anadolu Hotel'deki kursa gönderdik. Üyelerimiz bu kursta ekomiden iş hayatına, insan ilişkilerinden sosyal yaşama varana kadar bir çok konuda son derece yararlı bilgiler alacaklar. Bu kursun amacı hayata bakış açısından önemli. Çünkü kursta iş ve özel yaşam ile ilgili bir çok yararlı konular üyelerimize aktarılacak" dedi.

ATATÜRK'ÇÜLÜK DE KONULAR ARASINDA

Ankara'da düzenlenen seminerlerin son derece faydalı olduğunu ve üyelerin bu kurslar sonunda özellikle iş hayatlarında daha başarılı olmaya başladıklarını belirten Türk Metal sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, "Ankara Büyük Anadolu Otel'de düzenlenen ve 4 gün sürecek olan eğitimde üyelerimize Sendikal ilişkiler, Atatürkçülük, uzlaşma teknikleri, endüstri ilişkileri, insan ilişkileri ve iletişim, ekonomi, toplam kalite yönetimi, yaşam kalitesinin geliştirilmesi, insanın kendini tanıması, insanın tanımı, davranış modelleri, bireyler arası ilişkilerde tutum ve iş kanunları gibi son derece önemli konularda eğitim veriliyor.

DENEYİMLİ PROFESÖRLER DERS VERİYOR

Türk Metal Sendikası olarak bizim amacımız üyelerimizi bu tip konularda bilinçlendirmek ve gelişmelerine katkı sağlamak. Düzenlenen bu kurslar sonunda insan ilişkileri ve iş gücü yaklaşımları olumlu yönde farklılaşıyor. Üyelerimiz için iyi ve yararlı bir eğitim olduğu düşüncesindeyim. Ankara'da düzenlenen eğitime 75 kursiyerimizi gönderdik. Toplamda 4.000 kişi civarı üyemiz bu eğitimden geçti. Kurs başlangıcında Genel Merkez'den iki yöneticimiz açılış konuşmasını yaparak kursu başlattılar. Atatürkçülük kursunu Prof. Dr. Reşat Genç, Endüstriyel İlişkileri Prof. Dr. Nizamettin Aktay, Genel Ekonomi kursunu Uğur Civelek ve Sendikacılık Eğitimini Dr. Veli Fatih Güven gibi konularında uzman kişiler veriyor. Sosyal ve eğitimsel faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek" dedi.

BİR GRUP GELDİ DİĞERİ GİTTİ

Türk Metal Sendikası tarafından verilen MESS eğitimlerinde Çerkezköy'den 75 kişilik grubun birinin döndüğü gün bir diğer grubun Ankara'ya gönderildiği de belirtildi.

01-05 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara'da eğitim gören grubun geri dönüş tarihinde 75 kişilik bir diğer grubunda 4 günlük eğitime gittiği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.