‘Türk Milletinin başı saolsun’

Son günlerde artan terör olaylarının ardından yazılı basın açıklaması yapan Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ikinci Başkanı Yavuz Kemal Yazar, “Bunların bu kadar şımarmalarının sebebi ise 13 yıldır kol kola gezdikleri AKP iktidarıdır. Dün bizim terörle mücadele önerilerimize kulak tıkayanlar bugün ise mecliste MHP’nin geçmişte terörle mücadele için söyledikleri haklıydı diyerek içine düştükleri durumu göz önüne sermiştir. Şerefli tarihimizde sabrımızı sınayan hainlere karşı Türk’ün nasıl cevap verdiği açık ve net ortadadır. Bu vesile ile Şehitlik mertebesine erişen tüm askerlerimize, polislerimize Allah’tan rahmet,Acılı ailelerine ise sabır diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun” dedi

‘Türk Milletinin başı saolsun’
08 Eylül 2015 Salı 16:30

TERÖRİST SALDIRILARINI ALÇAKÇA GERÇEKLEŞTİRİYORLAR

Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ikinci Başkanı Yavuz Kemal Yazar, son dönemde artan terör saldırılarına ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı. Yazar konuşmasında, “Aziz Türk Milleti;Millet olarak son günlerde artan hain terör saldırıları nedeniyle Şehit edilen askerlerimize,polislerimize üzülmekte ve bir o kadar da bilenmekteyiz. İyi şeyler olacak diyerek başlatılan “İhanet süreci” ile iyice kuduran, alan hakimiyeti kazanan bu caniler çarşı’da, sokakta, evde, kışla’da, karakollarda terörist saldırılarını alçakça gerçekleştirmektedirler” ifadelerini kullandı.

BUNLAR NAMERT VE KORKAK İT SÜRÜSÜDÜR

Namertçe bir taktik izleyen hain teröristlerin asker ve polislerimizin karşısına çıkamadan arkadan saldırdığını sözlerine ekleyen Yavuz Kemal Yazar, “Şehirdeki uzantıları ise eteklerle boy göstermektedir. Açık ve net olarak ifade etmeliyiz ki: Terör örgütü PKK, Şanlıurfa Ceylanpınar’da evlerinde uyuyan 2 Polisimizi savunmasız bir şekilde Şehit eden, Diyarbakır’da asılsız kaza ihbarı yaparak gelen trafik Polisimizi pusuya yatarak Şehit eden, Muş Malazgirt’te ailesiyle çarsıda alışveriş yapan Binbaşı Arslan Kulaksız’ı arkadan Şehit eden, Diyarbakır Lice’de askeri araç geçerken bomba patlatarak 2 Askerimizi Şehit eden, Pozantı Emniyet Müdürlüğüne sızarak 2 Polisimize arkadan saldırarak Şehit eden ve Dağlıca’da 16 Askerimizi şehit eden Şerefsiz ve hain bir terör örgütüdür. Çünkü bunlar askerimizin ve polisimizin karşısına çıkamayacak kadar namert ve korkak it sürüsüdür” dedi.

HAKİMİYET KURMALARI İÇİN KOŞULLAR ELVERİŞLİ HALE GETİRİLMİŞ

Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Yazar, konuşmasının devamında ise, “Bunların bu kadar şımarmalarının sebebi ise 13 yıldır kol kola gezdikleri AKP iktidarıdır. Dün bizim terörle mücadele önerilerimize kulak tıkayanlar bugün ise mecliste MHP’nin geçmişte terörle mücadele için söyledikleri haklıydı diyerek içine düştükleri durumu göz önüne sermiştir. Memleket sevdalısı olan Milliyetçi-Ülkücü camiasının görüşleri geçte olsa önemsenir ve dikkate alınır hale gelmiştir. Bizim görüşlerimiz dün ne ise bugünde odur. Televizyon programında Cumhurbaşkanının da bizzat ifade ettiği gibi ‘Çözüm sürecinde silah stoklamıştır’ Bu itiraf sürecin mimarı olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. Bu süreçte ordunun elinden operasyon yetkisi alınmış, PKK’nın alan hâkimiyeti kurması için bütün koşullar elverişli hale getirilmiştir. Bölücüler Türkiye tarihinde hiçbir zaman görülmediği ölçüde etkinlik kazanmıştır. Bu rezil politikalar ‘çözüm’ adı altında uygulanmış ve ne yazık ki bugünkü sonuçları doğurmuştur. Bunca acının yaşandığı bir ortamda utanmadan, arlanmadan Türk milletinin aklıyla alay edilmektedir” diye konuştu.

TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAOLSUN

Terörle mücadelede sonuna kadar gidilmeli, hainler hak ettiği dersi almalıdır diyerek konuşmasını sürdüren Yavuz Kemal Yazar, “Kısacası terörün kökü kazınmalıdır. Türk milletinin PKK’ya teslim olması ya da PKK’nın hain taleplerine rıza göstermesi hiçbir şart altında söz konusu olmayacaktır. Türk milleti, bölücü katilleri masum görecek ve şehitlerimizin haklarını çiğneyecek bir anlayışta da asla olmayacaktır. Haine anladığı dilden konuşarak,hak ettiği dersi her zaman verecektir. Bugün gelinen süreçte Ülkücü hareket mensupları; Kutsal Vatanımız için elinden geleni sonuna kadar yapacak, ve yapmaya da ant içmiş şerefli hareketin mensuplarıdır. Bizim sabrımızı kimse sınamaya kalkmamalıdır. Şerefli tarihimizde sabrımızı sınayan hainlere karşı Türk’ün nasıl cevap verdiği açık ve net ortadadır. Bu vesile ile Şehitlik mertebesine erişen tüm askerlerimize,polislerimize Allah’tan rahmet,Acılı ailelerine ise sabır diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.