Türk Ocakları’ndan Başkan Akay’a ziyaret

Türk Ocakları Çerkezköy Temsilcisi Burak Candaş, Yönetim Kurulu ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundular

Türk Ocakları’ndan Başkan Akay’a ziyaret
08 Haziran 2018 Cuma 14:30

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Türk Ocakları Çerkezköy Temsilcisi Burak Candaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hayri Varol, Kadir Arman, Sonat Genç ve Muhittin Yassı’yı makamında ağırladı. Türk Ocaklarının 1912 yılından beri faaliyet gösteren bir teşkilat olduğunu belirten Burak Candaş, “Amacımız milletimizi düzenleyeceğimiz çeşitli etkinlikler vasıtasıyla ülke meseleleri konularında bilgilendirmek ve bilinçlendirmektir” dedi.

İNSANLARIMIZI DAHA FAZLA BİR ARAYA GETİRMELİYİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gençlerimiz başta olmak üzere insanlarımızı çok daha fazla bir araya getirmeliyiz. Gençlerimizin fikir sahibi olmalarını sağlayacak her türlü etkinliğe Çerkezköy Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Akay, Çerkezköy Türk Ocakları Yönetimine çalışmalarında başarılar dilerken, Türk Ocakları Çerkezköy Temsilcisi Burak Candaş da Derneklerine olan katkılarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.