Türk siyasetinin önde gelen isimleri ölümsüzleştirildi

Kapaklı Belediyesi, hizmet binası girişinde bulunan alana Türkiye siyasetinin önde gelen isimlerinden Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş’in tablosunu asarak, ebediyete intikal eden siyasetçilerin anısını Kapaklı Belediyesi’nde yaşatmaya başladı

Türk siyasetinin önde gelen isimleri ölümsüzleştirildi
18 Ocak 2019 Cuma 20:36

BELEDİYE GİRİŞİNE TABLOLARI ASILDI
Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası girişine asılan tablo sayesinde, Türkiye siyasetine yön vermiş isimlerden olan Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş’in anıları bir kez daha ölümsüzleştirildi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak bizler; kökeni, mezhebi, dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı aynı sevgi ve hoşgörüyle kucaklayan bir anlayışa sahibiz.” dedi.

GELECEĞİMİZ İÇİN BİRÇOK EMEK VERMİŞ DEĞERLERİMİZDİR
Siyasi görüşleri farklılık göstermesine rağmen Türkiye siyasetine yön vermiş ve tek amaçları Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkıp ülkemizi yüceltmek olan bu dört ismin anılarını Kapaklı Belediyesi’nde yaşatacaklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş ve daha niceleri, Türk siyasetine damga vurmuş, bu ülke için, geleceğimiz için birçok emek vermiş değerlerimizdir. Bizler de onların anılarına olan saygımızdan ve isimlerini ebediyen yaşatma isteğimizden dolayı bu dört ismin tablolarını Belediyemizin giriş kısmına astık. Ülkemiz için yaptıklarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyor; rahmetli siyasetçilerimizi saygı, sevgi, minnet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.