Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor

15 Ekim Cumartesi günü, Gazi Osman Paşa Mahalle’sinde bulunan ve Belediye Meclisi tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi adı verilen binanın gerçekleştirilecek

Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor
13 Ekim 2016 Perşembe 16:39

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Çerkezköy Belediyesi’ne ait olan ve bir dönem aşevi, bir dönem ise kreş olarak faaliyet gösteren bina Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binası olarak kullanılacak. Aynı zamanda Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanat Kurslarına da ev sahipliği yapacak olan binaya Belediye Meclisi kararı ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi adı verildi. İki katlı olan ve bir katının Kültür Sanat kursları için ayrıldığı binanın diğer katı ise Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü artık Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde faaliyet gösterecek.

AÇILIŞ 15 EKİM’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi için 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te açılış töreni gerçekleştirileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumartesi günü açılışını yapacağımız Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim,Kültür ve Sanat Merkezi’ne tüm halkımız davetlidir.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Y.H. - 7 yıl önce
Çerkezköy'e yeni bir eğitim ve kültür merkezinin kazandırılması çok güzel ancak. Verilen isim için aynı pozitif düşünceye sahip değilim. Böyle politize olmuş isim yerine Çerkez için bir anlam ifade eden isimle açılsaydı.