Türkçe şarkı söyleyip, şiir okuyacaklar

Dünyanın dört bir yanında bulunan Türk okullarında okuyan çocuklar Tekirdağ'da yarın akşam yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları'nda biraraya gelecekler. Tekirdağ Belediyesi Anfi Tiyatro'da saat 21.00'da başlayacak program ücretsiz olarak izlenebilecek.

Türkçe şarkı söyleyip, şiir okuyacaklar
29 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'ye gelen yabancı öğrenciler yarın Tekirdağ'da sahne alacak. Anfi Tiyatro'da 80 ayrı ülkeden gelen öğrenciler şiirler okuyup, hazırladıkları dans gösterilerini sahneleyecek ve türküler söyleyecekler
Tekirdağ'a gelecek olan öğrencilerin bir bölümünün bugün Çerkezköy ve beldelerinde başta Kaymakam Ayhan Bayhan ve Belediye Başkanı Ali Ertem olmak üzere bazı ziyaretler yapacağı da öğrenildi.
TASİAD, TAGİD, ÇESİAD tarafından organize edilen ve Tekirdağ Valiliği'nin himayesinde yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları için için Tekirdağ'a çeşitlü ülkelerden 100 öğrencinin geleceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.