Türkiye 209.su oldu okulunu yaptıranları ziyaret etti

Üniversite sınavları sonucunda Türkiye 209.su olan, Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden Onur Yüksel, mezun olduğu okulu yaptıran hayırsever iş adamı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Türkiye 209.su oldu okulunu yaptıranları ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Eylül 2021 Çarşamba 12:22

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümüne tam bursla yerleşen Onur Yüksel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Çetin, “Okulumuz, Üniversite sınavında büyük bir başarıya imza attı. Ben Türkiye 209.su olan Onur’u ve başarılı olan diğer öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bizi gururlandırdılar” dedi.

Bu yıl ilk mezunlarını veren Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’nde, Üniversite sınavı sonuçlarında Onur Yüksel Sayısal sıralamada Türkiye 209.su olurken, ayrıca okul öğrencilerinden Berk Balcı da sayısal sıralamada Türkiye 2882.si oldu. Muharrem Güldal sayısal sıralamada 3543., Gençer Gün Türkiye 5519., Sadettin Birağa Yılmazer sayısal sıralamada Türkiye 5598.,  İclal Ulu sayısal 7967.,  H.Bakican Aksoy sayısal sıralamada Türkiye 8919.,  Burak Özdamar sayısal sıralamada Türkiye 13.249.,  Kaan Oğuz Eşit ağırlıkta 15 bininci, Enver Mert Altunışık SÖZEL 11 bininci oldu. Bu yıl ilk kez mezun veren Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesinde İlk 13 bine giren 7 öğrenci, 10 bin -15 000 arasında 3 öğrenci bulunmaktadır.

Okul Müdürü Fahrettin Karaman’da "Öğrencilerimizin başarısını tebrik eder hayatları boyunca başarılarının devamını dilerim. Bu vesileyle okulumuz öğretmenlerini de tebrik ederim. Hayırseverlerimiz Ahmet Çetin,Seval Çetin ve Atakan Çetin dereceye giren öğrencileri ödüllendirecekleri ve burs vereceklerini biliyoruz. Bu durum öğrencilerimizi daha da motive etmektedir. Pandemi şartlarında YKS sınavı zor geçti.Tüm öğrencilerimiz fazlası ile çalıştılar.Sınavı istediği gibi geçmeyen öğrencilerimiz fazla üzülmesin ,hiçbir şey onların sağlığından daha önemli değildir." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.