TÜRKİYE 3.’SÜ OLDULAR

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda 3’üncü olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 12 yaş altı takımı Çerkezköy’e bir kez daha büyük bir gurur yaşattı

TÜRKİYE 3.’SÜ OLDULAR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Haziran 2022 Salı 10:57

400’DEN FAZLA SPORCU KATILDI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 12 yaş altı takımı, 6-10 Haziran tarihleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Toplamda 23 il 84 takım ve 400’den fazla sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 12 yaş altı takımı Çerkezköy’ü başarıyla temsil etti. Remzi Yakut’un antrenörlüğünü yaptığı takımda Ateş Atabey Ayhan, Bartu Arı, Can Tuna Kaynar, Emir Orhan ve Poyraz Becerik yer aldı. Turnuvada aynı zamanda, iki numaralı masa oyuncusu Bartu Arı masa derecelerinde ikinci masa ikincisi olarak çifte madalya kazandı.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZ VAHAP AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şampiyona hakkında değerlendirmede bulunan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Remzi Yakut, “Geçen yıl kazandığımız Türkiye ikinciliğinin ardından, değişen oyuncularımızla bu yıl da üçüncülük elde ettik. Üst üste iki yıl Çerkezköy’e kupa ile döndük. Çok mutluyuz. Alt yapıdan yetişen oyuncularımızla hedefimiz, önümüzdeki yıllarda şampiyonluk kupasını da kentimize getirmek olacak inşallah. Bu vesile ile bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız M. Şahin Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BİZLERE BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTILAR

Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğuna vurgu yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Satranç sporu gençlerimiz için kıymetli branşlardan birisidir. Sporcularımız bir kez daha kentimizi başarıyla temsil ettiler ve bir kez daha bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetimimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.