Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Salonu’nda 18 Şubat Pazar günü düzenlenen Tekirdağ Halk Oyunları Şampiyonası’na katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Tekirdağ Şampiyonu oldu

Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi
23 Şubat 2018 Cuma 15:13

Tekirdağ Şampiyonluğu’nu elde eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, eğitmenleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, kendilerine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞIU
Tekirdağ Şampiyonluğu kupaları ile birlikte Çerkeköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Ekibi, bu başarıları ile Kırklareli’nde düzenlenecek olan Grup Şampiyonası’na katılmaya da hak kazandı.  Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Halkoyunları Antrenörü Zeynep Alışık, hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirterek, çalışmalarını bu doğrultuda sürdüreceklerini kaydettiler.
DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu’nu Tekirdağ Şampiyonluğu için tebrik eden Başkan Akay, “Tekirdağ’daki şampiyonada gösterdiğiniz performans ve elde ettiğiniz şampiyonluk için kutluyorum, hepinizi tebrik ediyorum. Bu tür güzel haberler ve başarılar sizleri olduğu kadar bizleri de mutlu ediyor. İnşallah Türkiye Şampiyonası’nda da iyi bir derece alırsınız” diyerek, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu’na destek ve katkılarının süreceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.