Türkiye Şampiyonasına direkt katılıyorlar

Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, Kırklareli’nde yapılan Marmara Gruplar Türkiye Şampiyonası A Grubu’nda oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak Türkiye Şampiyonası’na direkt katılmaya hak kazandı.

Türkiye Şampiyonasına direkt katılıyorlar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Mart 2020 Pazartesi 10:43

İLK MAÇINDA FARK ATTI
Kırklareli’nde 10-13 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Marmara Gruplar Türkiye Şampiyonası’nda A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, grubunda ilk olarak ULUSDER U-18 Kız Basketbol Takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz mücadeleden 93-22 gibi büyük bir üstünlükle galip ayrıldı.

RAKİP TANIMADILAR
Grubundaki ikinci maçında Edirne temsilcisi DSİ U-18 Kız Basketbol Takımı’nı 78-31 mağlup eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, gruptaki son maçında İstanbul Yıldızlar Körfez U-18 Kız Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 61-38 galip ayrılan temsilcimiz, grubunu namağlup lider olarak tamamladı ve Uşak’ta gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na direkt olarak katılmaya hak kazandı.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı sporcuları ve antrenörleri ile Kulüp Yönetimini tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, genç sporcuların başarılarının devamını diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.