Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı vardır

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları'nın düzenlediği Uğur Mumcu'yu anma etkinliğine katılma amacıyla Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi

Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı vardır
26 Ocak 2015 Pazartesi 18:32

 UMARIM DÜZELTİCİ BEYANLAR VERİRLER

İlçe Teşkilatı'nın yeni yerini ziyaret ederek partililer ile bir araya gelen Kadir Albayrak daha sonra İlçe Teşkilatına geçti. Teşkilatta bir konuşma gerçekleştiren Albayrak "Son dönemlerde iktidar partisinin rahatsız edici görüntüler vermesi bizleri üzüyor. Bir milletvekilinin 600 yıllık Osmanlı’nın 90 yılı reklam arası beyanı beni son derece rahatsız etmiştir. Türkiye’nin geldiği nokta düşündürüyor. Umarım düzeltici beyanlar verirler. Başbakan Ahmet Davutoğlu Tekirdağ’a geldi. Biz Tekirdağ’da her zaman bütün partilere güzel mesajlar vermeye çalışıyoruz. Ama Ak parti il kongresinde yaşanan devlet memurları, okul müdürleri yakalarına fularlarını takmaları rahatsız edici görüntülerdir. Bunları üzüntü ile karşılıyorum” dedi.

GENEL İKTİDAR ÖZLEMİMİZ VAR

Kendilerine verilen oyları helal ettireceklerini dile getiren Albayrak "Yerel yönetimlerin üzerinden 265 gün geçti. Zaman gerçekten hızla geçiyor. Geldiğimiz noktada Büyükşehir olarak tamamen sistemi başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Büyükşehir olarak Fen işleri daire başkanlığına aldığımız araçların tanıtımını bugün yaptık. 2012 yılında il başkanlığını devrederken pankartta 2014 yerelde 2015 genelde CHP iktidarı yazmıştık. Yerel de bu iktidarı gördük. Halkımıza teşekkür ediyoruz. Genel iktidar özlemimiz var. Önümüzde beş ay sonra Genel seçimler var. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı vardır. Yerel yönetimler ve Tekirdağ halkı bu görevi yerine getirmiştir. 2015 genel seçimlerinde Tekirdağ halkı CHP’nin iktidar özlemini gidererek en az dört milletvekili çıkararak bu başarısını kanıtlayacaktır. Bize verdiğiniz oyları helal ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ HİZMETKAR - 9 yıl önce
sayin albayrak başkannnn iktidar partisi madem rahatsizlik verici görüntüler veriyor sizlerde çalişmalarinizla huzur verici görüntüler verin o beceriyi gösterin ama o kabiliyette değilsiniz