Türkmen dağı Türkmenlerin olacak

Kapaklı’da yaşayan ve kısa süre önce Bayırbucak Türkmenleri'nin bulunduğu bölgedeki Beşer Molla komutasındaki 2. Sahil Tümen Komutanlığı'na gönüllü olarak katılan Ak Parti Kapaklı eski Gençlik Kolları üyesi Emrah Çelik, Esad güçlerine karşı savaştıklarını ve Türkmen dağının Türkmenlerin olacağını ifade etti

Türkmen dağı Türkmenlerin olacak
26 Kasım 2015 Perşembe 16:15

TÜRKMEN DAĞINI SAVUNUYORUZ

Ak Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları eski üyesi Emrah Çelik, Esad güçlerine karşı savaşmak için gönüllü olarak Beşer Molla komutasındaki 2. Sahil Tümen Komutanlığı'na katıldı. Kapaklı da ikamet eden ve gönüllü olarak Türkmen ordusuna katılan 27 yaşındaki Emrah Çelik yaptığı açıklamada, “Son 7 aydır Esad güçlerine karşı savaşıyoruz. Bugüne kadar şehitler verdik, içinde 5 Türk şehidimiz de var. Çok zor şartlar altında imkansızlıklara rağmen Türkmen Dağı’nı ve bölgemizi çok güçlü devletlere karşı özellikle Rusya ve İran desteğini arkasına alan Esed'e, IŞİD ve PYD'ye karşı savunuyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ HALKIN HUZURUDUR

Türkiye’nin her zaman yanlarında olduğunu sözlerine ekleyen Çelik, “Çadır ve mevzilerde sabahlıyoruz. Tüm zor şartlara rağmen Türkmen Dağı düşmeyecek ve zafer Allah'ın izniyle Türkmenlerin olacaktır. Türkmen Dağı 2. Sahil Tümeni olarak bize gelen yardımları yerel halka dağıtıyoruz. Önceliğimiz halkımızın huzur ve rahatıdır” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.