TÜYAP Kitap Fuarı’nı ziyaret ettiler

36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 4 Kasım 2017 Cumartesi günü başladı. Yurt içi ve yurt dışından pek çok yayın evinin ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı TÜYAP Kitap Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi gördü.

TÜYAP Kitap Fuarı’nı ziyaret ettiler
08 Kasım 2017 Çarşamba 10:01

KİTAPLARINI İMZALATTILAR
Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrenci, veli ve öğretmenlerinin yoğun katılımıyla Tüyap Kitap Fuarı ziyaret edildi. Sabah saat 10.00 itibariyle öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla başlayan gezide öğrenciler geniş bir zaman diliminde kitap stantlarını tek tek dolaştılar, kitap alış verişinde bulundular ve kitap yazarlarıyla yüz yüze görüşerek aldıkları kitapları imzalatma fırsatı buldular.
GEZİDEN MEMNUN KALDILAR
Kitap okuma alışkanlığını arttırmak, kitap sevgisini aşılamak ve yazarlarla tanışmak amacıyla gerçekleştirilen gezi oldukça keyifli geçti. TÜYAP sonrası Torium AVM’ de yemek ve dinlenme molası veren öğrenciler gezi sonrası oldukça memnun bir şekilde evlerine döndüler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.