U-14 Futbol Turnuvası Başlıyor

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından U-14 Futbol Turnuvası düzenlenecek.

U-14 Futbol Turnuvası Başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Ağustos 2021 Çarşamba 11:33

Turnuvaya ilçemizden Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kartalspor takımları ile Çerkezköy ilçesinden Çerkezgücüspor, Saray ilçesinden Marmaraspor takımları katılacak.
İLK MAÇ 14 AĞUSTOS’TA
Sporcun birleştirici özelliği ile insanların tanışıp, kaynaşmalarına imkan sağlamak amacıyla çeşitli kurslar ve turnuvalar düzenleyen Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yeni bir turnuva daha düzenleniyor. Alt yaş kategorilerinde ilçemizin gururu olan Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kartalspor takımları ile Çerkezköy ilçesinden Çerkezgücüspor, Saray ilçesinden Marmaraspor takımlarının U-14 yaş kategorisi takımlarının katılacağı turnuvanın ilk maçı 14 Ağustos saat 19.00’da Kapaklı Sahası’nda oynanacak.
Turnuvanın finali ise 22 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.