U-14 Liginin şampiyonu Kapaklıspor

Tekirdağ Amatör Lig U-14 Ligi kategorisinde mücadele eden Kapaklıspor U-14 futbol takımı sahasında Sitespor ile oynadığı karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılırken, puanını 23’e çıkartarak ligi şampiyon olarak tamamladı

U-14 Liginin şampiyonu Kapaklıspor
30 Mart 2015 Pazartesi 18:07

 KARŞILAŞMA KAPAKLI SAHASINDA OYNANDI

Geçtiğimiz haftasonu Kapaklı Şehir Stadyumunda Kapaklıspor U-14 ile Sitespor U-14 karşı karşıya geldi. Mücadelenin başlama vuruşu ile beraber her iki takımda ilk bölümlerde kontrollü futbol oynayarak pozisyon bulmaya çalıştı. Mücadelede dakikalar 14’ü gösterdiğinde Kapaklıspor Kartal ile yakaladığı gol şansını değerlendiremedi. Bulduğu pozisyonun ardından Sitespor kalesine yüklenmeye çalışan Kapaklıspor U-14 takımı dakikalar 25’i gösterdiğinde Kartal’ın ayağından gol buldu.

İLK YARI KARŞILIKLI GOLLE TAMAMLANDI

Golün ardından toparlanan ve topa sahip olmaya çalışan Sitespor U-14 takımı golü yedikten 3 dakika sonra beraberliği yakaladı. Tugay ile gelişen atakta topla buluşan Ferhat’ın vuruşu ağlarla buluştu ve Kırmızı-Beyazlı ekip beraberliği yakaladı. Mücadelenin ilk 35 dakikasında başka gol olmayınca taraflar soyunma odalarına 25 ve 28. Dakikada atılan karşılıklı gollerle girdiler.

GOL FIRSATINDAN YARARLANAMADI

Karşılaşmanın ikinci 35 dakikasına Sitespor U-14 hızlı başladı. Tugay ile etkili pozisyonlar bulan Kırmızı-Beyazlı ekibin iki topu direkten döndü. Orta alanda yaptığı kısa paslarla Kapaklıspor kalesine yüklenen Sitespor yakaladığı pozisyonları skora çeviremeyince skorboard’u değiştiremedi. İkinci yarının son 15 Dakikalık bölümünde oyunu kontrolü altına alan ve etkili pozisyonlar bulan ekip Kapaklıspor U-14 oldu. Sarı-Lacivertli ekip sol kanattan geliştirdiği atakta Kartal’ı topla buluşturdu. Kartal’ın şutu üstten auta çıktı. Bir diğer gelişen atakta ise Kapaklıspor yine gol fırsatından yararlanamadı.

ŞAMPİYONLUĞU SAHA ORTASINDA KUTLADILAR

Karşılaşmanın son bölümlerinde başka gol olmayınca her iki taraf 1-1’lik skor ile sahadan ayrıldı. Aynı zamanda Liginde son maçı olan mücadelede 1 puan ile sahadan ayrılan Kapaklıspor U-14 futbol takımı sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başardı. Maç bitiminde sahanın orta alanında şampiyonluklarını kutlayan Kapaklıspor U-14 takımı Şampiyonluk kupalarıyla basın mensuplarının objektiflerine poz verdiler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.