U-14 Yaz Futbol Turnuvasının Kazananı Kapaklı Sitespor

Kapaklı’dan Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Kapaklı Kartalspor takımları ile Çerkezköy'den Çerkezgücüspor, Saray'dan Marmaraspor takımlarının katıldığı turnuvanın kazananı Kapaklı Sitespor U-14 takımı oldu.

U-14 Yaz Futbol Turnuvasının Kazananı Kapaklı Sitespor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Ağustos 2021 Salı 11:24


SİTESPOR 10 PUANLA ŞAMPİYON OLDU
Sporcun birleştirici özelliği ile insanların tanışıp, kaynaşmalarına imkan sağlamak amacıyla çeşitli kurslar ve turnuvalar gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen U-14 Yaz Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvanın son gününde Kapaklı Sitespor, Saray temsilcisi Marmaraspor’u 6-2 mağlup ederek 10 puana ulaştı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Kapaklıspor ise Çerkezköy temsilcisi Çerkezgücüspor’u son maçta 3-0 mağlup ederek 9 puana ulaştı ve turnuvayı ikinci sırada bitirdi.
“GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYOR, HER ALANDA YANLARINDA VE DESTEKÇİLERİ OLUYORUZ”
Son maçların ardından kupa töreni düzenlendi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kupa töreninde katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada, “Kapaklı Belediyesi olarak kültür, sanat ve sportif alanlarda birçok faaliyeti hayata geçiriyoruz. Gençlerimizi önemsiyor, her alanda yanlarında ve destekçileri oluyoruz. Kentimize 6 halı saha ve 6 basketbol sahası kazandırdık. Tenis kortumuz yakın zamanda faaliyete geçecek. Kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu da kentimize kazandıracağız. Kapaklı’da gençlerimize sahip çıkmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Başkan Çetin, turnuvaya katılan futbolculara, kulüp yöneticilerine ve sporcuların ailelerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Başkan Çetin’in konuşmasının ardından takımlara kupaları takdim edildi. Kupa töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.