Üçüncü iftar Fatih Mahallesi sakinlerine

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen mahalle iftarlarının üçüncüsü Fatih Mahallesi’nde yapıldı. Düzenlenen üçüncü mahalle iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Üçüncü iftar Fatih Mahallesi sakinlerine
29 Haziran 2015 Pazartesi 19:24

KATILIM YOĞUN OLDU

Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’ndeki iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Fatih Mahallesi’nde verilen iftar ile devam etti. Çerkezköy Adliye Sarayı arkasında bulunan otopark alanındaki iftara Fatih Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterirken, iftara Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztrük, Belediye Meclis Üyeleri, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖNÜLLERİN BİR OLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Fatih Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlara yemeklerini bizzat ikram eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkamız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, ikincisini ise Kızılpınar Mahallemizde düzenlemiştik. Bu akşam da Fatih Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza vatandaşlarımızın katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.

1 TEMMUZDA FEVZİPAŞA MAHALLESİNDE

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde verilen iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları dün İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Camii ve Mimar Sinan Camii önlerinde iki ayrı noktada verilirken, 1 Temmuz Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada, 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.