Uğur Mumcu heykeli yerini aldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından İlçe'nin belirli noktalarına yapılan heykellerden bir tanesi olan Uğur Mumcu Heykeli, Uğur Mumcu Caddesi girişinde bulunan yeşil alandaki yerini aldı

Uğur Mumcu heykeli yerini aldı
24 Ocak 2017 Salı 16:16

PARKTA ÇEVRE DÜZENLEMELERİ YAPILACAK

Uğur Mumcu Caddesi ile Atatürk Caddesi arasında kalan yeşil alana monte edilen heykeli yerinde incelemeye giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir de eşlik etti. Akay, heykelin bulunduğu alanda alanda çevre düzenlemelerinin yapılacağını belirtirken "Yeni oluşturacağımız parka ilk olarak Uğur Mumcu’nun heykelini monte ettik. Parkımızın adı da Uğur Mumcu Parkı olacak.  Devam edecek çalışmalarımız kapsamında da sırt duvarı ile çevre düzenlemesi yapılacak. Uğur Mumcu heykelinin akşam saatlerinde de rahatlıkla gözükebilmesi için ışıklandırma çalışması da gerçekleştireceğiz" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.