Uğur Mumcu Parkı tamamlandı

Çerkezköy’ün birçok noktasında yeni park alanları oluşturmaya ve mevcut park alanlarını yenilemeye devam eden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Uğur Mumcu Parkı’nda çalışmalarını tamamladı

Uğur Mumcu Parkı tamamlandı
02 Mayıs 2017 Salı 10:18

UĞUR MUMCU PARKI’NDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Atatürk Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi'nin kesiştiği alanda bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda çalışmalarını tamamladığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Uğur Mumcu Parkımıza kilit taşları döşendi ve etrafı kendi imalatımız olan demir ferforje çitlerle çevrildi. Bitki ve çim ekiminin de yapıldığı parkımızdaki çalışmalar, Usta Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu'nun büstünün yerleştirilmesi ile tamamlandı” diye konuştu.
YAKINDA HALKIMIZIN KULLANIMINA AÇILACAK
İstasyon Mahallesi Üründül Sokak’ta da yeni bir park alanı oluşturulduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün buradaki çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar gelinen noktada parkımıza çimler döşendi. Beton atıldı ve fitness grubu monte edildi. En kısa zamanda bu parkımızda da çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.