Uğur Okulları öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleri eşliğinde toplum hizmeti çalışmaları kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyarette bulundu

Uğur Okulları öğrencilerinden anlamlı ziyaret
26 Nisan 2017 Çarşamba 09:57

TOPLUMUN BİR PARÇASI
Ziyaret sırasında, toplumda engelli bilincini arttırmak ve ileride kötü sonuçlar doğurabilecek kazalarla karşılaşılmasını önlemek amacıyla öğrencilere dernek üyeleri tarafından sunum yapıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, Uğur Okulları öğrencilerine başlarına gelen kazaları anlatarak, engelli olmalarına neden olan olayları öğrencilerle paylaştılar. Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, engellilerin toplumun bir parçası olduğunu ve bu sebeple diğer insanlara nasıl davranılıyorsa engellilere de aynı şekilde davranılması gerektiğini söyledi.
HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYI OLABİLİRİZ
Özel Çerkezköy Uğur Okulları yöneticileri, “Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almak insanlık görevimizdir ve aynı zamanda toplumsal sorumluluğumuzdur. Engelli olmak hiçbir zaman bir kusur olarak görülmemelidir. Hepimiz birer engelli adayı olabiliriz. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlı olmalı ve gereken desteği sağlayarak her zaman yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.” açıklamalarında bulundu.
HAYATLARI İÇİN BİR KAZANIM
Öğrenciler ve öğretmenler, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya ve dernek üyelerine teşekkür ettiklerini belirterek, katıldıkları sunumun kendi hayatları için bir kazanım olduğunu dile getirdiler.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.