Ülkemizin iyi yönetildiği bir yıl olmasını diliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç yeni yıl mesajı yayınladı

Ülkemizin iyi yönetildiği bir yıl olmasını diliyoruz
30 Aralık 2016 Cuma 12:45

BAŞKANLIK HEVESLERİNİN AYYUKA ÇIKTIĞI BİR YIL OLDU

Başkan Değer Koç yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “ 2016 yılı, ülkemiz için terör olaylarının yaşandığı, vatandaşlarımızın ve güvenlik güçlerimizin hayatlarını kaybettiği, işçinin-emekçinin hakkını alamadığı, gençlerin iş bulamadığı, işsizliğin arttığı, ekonominin çöktüğü, doların başını alıp gittiği, eğitimde ve sağlıkta birçok sorunun yaşandığı, mahkemelerin adalet dağıtmadığı, yargıya güvenin bittiği, milli iradenin terör örgütlerince yok edilmeye çalışıldığı, başkanlık heveslerinin ayyuka çıktığı bir yıl oldu.

ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ

Buna rağmen Türk Milleti olarak 2016 yılında bir olduk, beraber olduk ve zorlukların üstesinden gelmeyi başardık. Bu vesileyle bir kez daha, 2016 yılında şehit olan askerlerimize, polislerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

DEMOKRASİNİN SAVUNUCULARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

2017 yılının ülkemizin iyi yönetildiği, benzer olayların yaşanmadığı bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak 2017 yılında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, her türlü terör örgütünün karşısında olmaya devam edeceğiz. Başkanlık sistemine ve tek adam rejimine tüm gücümüzle karşı çıkarak demokrasinin savunucuları olmaya devam edeceğiz.

MUTLU YILLAR

Aynı zamanda 2017 yılı, Kapaklı için yerel yönetimde hizmetlerin artarak devam ettiği bir yıl olacak. Bu dileklerle tüm halkımıza sağlıklı, huzurlu, refah içinde bir yıl diliyoruz. Mutlu Yıllar”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.