Ülkü Nur-Taşkın çiftinin mutlu günü

Çerkezköy’ün tanınmış iş adamlarından Çebibom İnşaat’ın sahibi İbrahim Ünsal’ın kızı Ülkü Nur Ünsal ile geçtiğimiz dönem Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeliği yapan Faruk Bal’ın oğlu Taşkın Bal, düzenlenen görkemli bir tören ile dünya evine girdi

Ülkü Nur-Taşkın çiftinin mutlu günü
01 Eylül 2015 Salı 17:42

KATILIM YOĞUN OLDU

Ülkü Nur Ünsal- Taşkın Bal için Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine katılım oldukça yoğun oldu. Saat 19.00’da başlayan düğüne siyasiler, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, özel kurum ve kuruluşların temsilcileri, iş adamları, esnaflar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ünsal ve Bal ailelerinin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Düğünde genç çiftin aileleri İbrahim-Elmas Ünsal ile Faruk-Sevim Bal misafirleri ile yakından ilgilenirken, hayatlarını birleştiren Taşkın-Ülkü Nur çiftinin mutlulukları da gözlerinden okundu. Genç çift alkışlar eşliğinde salona girdi. Genç çiftin mutluluğuna davetliler de alkışlarıyla ortak oldular.

GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNE KADAR EĞLENDİLER

Taşkın Bal-Ülkü Nur Ünsal çifti ile davetliler müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlendiler. Genç çiftin aileleri İbrahim-Elmas Ünsal ile Faruk-Sevim Bal, düğün sonrasında misafirlerini yolcu ederek düğüne katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.