Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan’dan İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan , Yönetim Üyeleri Ersan Çoşkun ve Ferhat Doğan ile birlikte yeni atanan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı makamında ziyaret ettiler. Kapaklı Emniyet Müdürü Ali Barın’a ‘Hayırlı olsun’ ve ‘Hoş geldin’ dedikten sonra Kapaklı’daki sorunları dile getiren Ocak Başkanı İrfan Ayhan gençlerin en büyük tuzağı olan uyuşturucudan yakındıklarını dile getirdi

Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan’dan  İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret
20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:05

Ziyarette konuşan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, ‘’Bugünlerde ülkemizin her yerinde hızla yayılan bonzai ve benzeri uyuşturucu maddelerin kolaylıkla temin edilebilmesi bizleri üzüyor gençlerimizi bu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmek için Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız ve daima yapmaya hazırız. İlçemiz Kapaklı’da da bonzai ve benzeri uyuşturucuların gençlerimizi tuzağına çekmemesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor.Özellikle gençlerimizi sosyal aktivitelerde görebileceğimiz alanlar maalesef yok denilebilecek kadar az. Bilindiği gibi ilçemiz sanayi bölgesi ve ailelerin çoğunluğu fabrikalarda çalışmaktadır kendisini iş hayatına kaptıran aileler işte iken çocuklarının nerelerde vakit harcadıklarını kimler ile arkadaşlık kurduklarını takip edemez oldular,ailesi tarafından ilgi göremeyen gençlerimiz,ilçemizde de sosyal alanların az olması, vakit geçirebilecekleri alanların olmaması nedeni ile uyuşturucu tuzağına düşmektedir’’ dedi.
EL ELE VERMELİYİZ
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın ise Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan’ın sözlerine katıldığını belirterek “Gençlerimizi uyuşturucu tuzağından uzaklaştırabilmek için duyarlı bütün vatandaşlarımızın el ele verip birlik ve beraberlik ile çaba göstermesi gerekiyor. Böylelikle uyuşturucu maddeleri ilçemizden hatta ülkemizden uzaklaştırabiliriz.Ailelerimizin bu maddeler hakkında bilgi sahibi olması ve gençlerimizin uyuşturucu batağına düşmemesi için neler yapılabilir gibi ayrıntıları incelemesi ve bilgilenmesi gereklidir.Bahsettiğiniz gibi gençlerimizi daha çok sosyal aktivitelerde görmek isteriz bu alanların oluşturulmaması bizleri de üzmektedir.Bizlerin geleceği olan hatta bir gün bizlerin yerini alacak olan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için İlçe Emniyetimiz elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Sizlerin de desteği ile ilçemizdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacağımıza inanıyoruz’’ dedi.
Ziyaretin sonunda Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın,  Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan ve Yönetiminin ziyareti için kendilerine teşekkür edip, en yakın zamanda i-adei ziyarette bulunacağını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.