Ülkü Ocakları Yönetiminden Kaymakam Gürbüz’e ziyaret

Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İrfan Ayhan, Yönetimi Kurulu ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ülkü Ocakları Yönetiminden Kaymakam Gürbüz’e ziyaret
20 Kasım 2014 Perşembe 07:32

EĞİTİM YAŞAMLARINA DESTEK OLMUŞ OLACAĞIZ

Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İrfan Ayhan, Başkan Yardımcısı Serkan Açıkgöz, Eğitim Birimi Sorumlusu Erol Taş ile Ortaöğretim Sorumlusu Ferhat Doğan, önceki gün Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ülkü Ocakları Temsilcileri tarafından yapılan çalışmalar ile Ülkü Ocaklarının yaşadığı sorunlar hakkında Kaymakam Gürbüz’e bilgi veren Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İrfan Ayhan “Geleceğimiz olan gençlerin eğitimi için elimizden gelen desteği göstermeye her zaman hazırız. Yakın zamanda ücretsiz kurslar ile eğitim seminerleri düzenlemeyi planlıyoruz. Bu şekilde gençlerimize eğitim yaşamlarında destek olmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİNİZLE SORUNLARIMIZI AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

İrfan Ayhan düzenledikleri faaliyetler hakkında bilgi vererek, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için futbol müsabakaları, playstation turnuvaları ve benzeri etkinliklerde bulunuyoruz” diye konuştu. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak yaşadıkları sorunlara da değinen Ayhan, “Ülkü Ocakları ismi eksik telaffuz ediliyor. Eğitim ve Kültür Vakfı ibareleri toplum tarafından kullanılmıyor. Amacımız eğitim ve kültür doğrultusunda ilerleyerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Sizlerin de desteğiyle sorunlarımızı aşacağımıza inanıyoruz diyerek” açıklamasında bulundu.

EKSİKLİKLER ZAMANLA GİDERİLECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, ilçedeki eksikliklerin zamanla giderileceğini ifade etti. Yakın zamanda düzenlenecek yürüyüşlerde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın da bulunmasını isteyen Kaymakam Gürbüz, ziyaretleri için Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İrfan Ayhan ve yönetimine teşekkür etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.