Ülkü Ocaklarında atama yapıldı

Çerkezköy Ülkü Ocakları binasında düzenlenen program ile Bayanlar Birimi Başkan ataması yapıldı. Yapılan atama ile Bayanlar Birimi Başkanı Sıla Biraz oldu

Ülkü Ocaklarında atama yapıldı
15 Mart 2016 Salı 18:13

ÜLKÜCÜ YEMİNİ ETTİLER

Çerkezköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Tuncay Aktuğ'un takdiri ile Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar tarafından Bayanlar Birimi Başkanlığına Sıla Biraz atandı. Atama sonunda Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar tarafından Asena Teşkilatına Ülkücü yemini ettirildi. 

ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK GENÇLİĞİ İÇİN KURULMUŞTUR

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar, yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları, Türk gençliği için kurulmuştur. Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bizlere bırakmış olduğu emanettir. Ülkü Ocakları Türk gençliğinin milli manevi değerleriyle bütünleşip, kendisini ilim, iman, ahlak esasında yetiştirmek adına kurulan kutlu yuvalardır. Ülkü Ocakları'ndan şimdiye kadar sayısızca ağabeyimiz, kardeşimiz yetişmiştir. Her biri Türklük bilinciyle, İslam ahlakıyla yetişmiştir. Kimisi siyaset de, kimisi ticaret de, kimisi bürokrasi de Türk milletine faydalı olma gayreti içerisindedir” dedi.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Ülkü Ocaklarının bir eğitim kurumu olduğunu sözlerine ekleyen Yazar, “Ülkü Ocakları, alimler tekkesi kadar kutsal, Peygamber ocağı kadar mübarek, asker ocağı kadar disiplinli yerlerdir. Ocak Başkanımız Tuncay Aktuğ'un taktiri ile Bayanlar Birim Başkanı olarak Sıla Biraz kardeşim atanmıştır. Ocak Başkanım ve Yönetim Kurulu  Arkadaşlarım Adına Kendisine çıkmış oldukları Kutlu yolda  Başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah Yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

GELECEK ASENALAR İLE ŞEKİLLENECEK

Çerkezköy Ülkü Ocakları Asena Teşkilatı Başkanı Sıla Biraz ise yaptığı konuşmada, “Bugün bu kutlu mekanda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli  dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu göreve beni layık gören Başta Ocak Başkanım Tuncay Aktuğ ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte  el ele, omuz omuza vererek mücadelemize devam edeceğiz. Unutmayalım ki yarınlar Asenalar ile şekillenecek” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.