Ülküde Birlik gecesi Anfi’yi tıklım tıklım doldurdu

Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ülküde Birlik gecesine Çerkezköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, sahne alan sanatçılar Ali Kınık, Zafer İşleyen ve Ahmet Şafak müzik seferlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Ülküde Birlik gecesi Anfi’yi tıklım tıklım doldurdu
16 Eylül 2014 Salı 07:52

KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU
Çerkezköy Ülkü Ocaklarının düzenlediği Ülküde Birlik gecesine geniş katılım yaşandı. Düzenlenen konser programına Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Erdem Karakoç, Musa Küçük, Özcan Pehlivanoğlu, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Vize Belediye Başkanı Sedat Balki, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Saray İlçe Başkanı Hakan Özgür, MHP Vize İlçe Başkanı Harun Kıyar, MHP İl Ocak Başkanı Hakkı Açıkgöz, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği Başkanı İlyas Akın, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Amasyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KENDİLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konser gecesinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ katılımlarından dolayı tüm partililere ve Çerkezköylü vatandaşlara teşekkür ederek, "Bugün burada bizi yalnız bırakmayan ve bu alanı tıklım tıklım dolduran herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugün Sakarya Zaferinin 93'ncü yıl dönümü. 1921 yılında kazanılan bu zaferi Necip Fazıl ne güzel yorumlamış ve Sakarya nehri savaşla ve zaferle nasıl bütünleşmiş. Her yanımız tarih, her yanımız zafer ne mutlu ki böyle neslin torunlarıyız diyerek anlatmıştır. Bugün destanlaşan ülkücü hareketimizin kıymetli abilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Unutmak tükenmektir ve onların emaneti başımızın tacıdır. Başbuğumuz emin olsun son ülkücü son damla kana kadar bu davanın takipçisi, neferi, yazanı, okuyanı olmaya devam edecektir” dedi.

BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM
Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı Açıkgöz'de yaptığı konuşmada düzenlenen programların Ertuğrul Gaziyi anmak adına olduğunu söyleyerek, “Bugün Türk tarihinde geçmiş ile geleceğin buluşmasının sağlandığı küçük bir beylikten muasır bir devlete giden yolun ilk adımının atıldığı Söğüt'te, Ulu Ata Ertuğrul Gazi'nin ölümünün 733'ncü yılı nedeni dolayısıyla anma etkinlikleri düzenliyoruz. Bizler burada Ertuğrul Gazinin bekçileri ve Türk Milletinin mümtaz temsilcileri olarak bu cennet yurdu vatan bırakmak için kanları feda etmekten çekinmeyen bu ecdada vefa borcumuzu daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve atalarımızdan miras olan dinimize, bayrağımıza sahip çıkarak bir nebze olsun ödeyebiliriz” açıklamasında bulundu.

HAMDOLSUN SOYUMUZ VE GİDECEĞİMİZ YÖN BELLİ
Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanının ardından söz alan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel birliklerinin baharla açan, sonbaharla solan, kış aylarında da kuruyan bir ağaç dalı olmadığını ifade ederek, “Birlikteliğimizin temelinde yaşanmış binlerce yılın sevinci, hüznü, gözyaşları ve zafer sabahlarının şükür namazı vardır. Hamdolsun soyumuz ve gideceğimiz yön belli. Bizim geçmişimiz Bilge Kağandır, Alparslan’dır, Fatihtir, Hacı Bektaş’tır, Mustafa Kemal'dir, Alparslan Türkeş’tir. Biz diyoruz ki bundan sonra  Türk Milleti inadına tek yürek, inadına tek bilek olacak ve bu ezanlar susmayacak ve bayrağımız düşmeyecektir” diye konuştu.

DÜN DE BAŞBUĞ İLE OLMAZ DİYE KONUŞUYORLARDI
Önsel konuşmasının devamında iktidarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile geleceğini sözlerine ekleyerek ,”Bugün devlet beyine dolayıp ileri geri konuşanlar dün de Başbuğ ile olmaz diye konuşuyorlardı. Nasıl olur sorusuna cevap aramak yerine, kiminle olur sorusunun cevabını aramak, hareketi bir yere götürmek içi yapılan bir sorgulama değil tam aksine şahısların hesaplaşmayla ilgili sordukları sorudur. Milliyetçi Hareketin ve Türkiye'nin şu anki durumunda şahısların egolarına değil, sorunların çözülmesini gerektirecek fikirlere ihtiyaç vardır” dedi.

YENİ TÜRKİYE İFADESİ TAMAMEN KANDIRMACADIR
AKP’nin ‘Yeni Türkiye’ ifadesinin tam bir kandırmaca olduğunu belirten Koray Önsel şunları söyledi; “Bu ifade tamamen bir kandırmacadır, yalandır. Bu ifade Türk Milletinin asırları aşan mücadelesine, başarısına, değerlerine, hedeflerine, ideallerine ve tarihine hakarettir. Kendisinden önceki her şeyi reddeden bu anlayış, Türkiye'yi gözünü kırpmadan ateşe atabilecek kadar pervasız bir anlayıştır. Milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü her zaman önceliğinde bulunduran MHP Türkiye Cumhuriyeti devletinin sigortasıdır ve gücünü aldığı yüce Türk milletine hiçbir zaman ihanet etmemiştir”

İLK OLARAK ALİ KINIK SAHNE ALDI
Son olarak konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ise, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Söğütte yaptığı konuşma metnini okudu. Devlet Bahçeli’nin hitap ettiği konuşma metnin okuyan Belen daha sonra da yeni eğitim öğretim yılına başlayacak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Konuşmalarının ardından ilk olarak sahne alan ünlü türkücü Ali Kınık sevilen parçalarını konser alanını dolduran Çerkezköylülerle beraber bir arada söyledi. Ali Kınık'ın ardından sahne alan Zafer İşleyen'de şarkılarını Çerkezköylü sevenleriyle paylaştı.

ANFİ TIKLIM TIKLIM DOLDU
Ali Kınık ve Zafer İşleyen'in ardından sahne alan ünlü türkücü Ahmet Şafak düzenlenen gecede emeği geçenlere teşekkür etti. Ahmet Şafak sevilen türkülerini Çerkezköylü hayranları ile hep bir ağızdan söyledi. Düzenlenen Ülküde Birlik gecesine Çerkezköy halkı yoğun ilgi gösterirken, konuklar üç ünlü şarkıcının seslendirdiği şarkılarla unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.