Ulus-Der’den Kültür Evi ziyareti

Ulusal Gençlik Derneği (Ulus-Der) Yönetimi ve üyeleri, Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği’ni ziyaret ederek Türk Müziği hakkında bilgiler edindi

Ulus-Der’den Kültür Evi ziyareti
11 Şubat 2016 Perşembe 18:02

DERNEK’TE TOPLANDILAR

Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği’nde gerçekleşen ziyarete Ulus-Der Başkanı Erdal Darçın, Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği Başkanı Hüsnü Tiryaki, Ulus-Der Yönetimi ve üyeleri ile Türk Müziği Kültür Evi Derneği Yönetimi ve üyeleri katıldı.

“KÜLTÜRÜNÜZÜ GELECEĞE AKTARMAK ÖNEMLİ BİR GÖREVDİR”

Ziyarette konuşan Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği Başkanı Hüsnü Tiryaki, “Kültür birleştiricidir. Kültür geçmişten günümüze aktarılan değerdir. Bu kültürümüze sahip çıkmamız gerekiyor. Bu ülkenin gençleri olarak sizlerin de bu konuda bilinçli davranarak kültürümüzü geleceğe aktarmanız önemli bir görevdir.” diyerek ziyaretlerinden dolayı Ulus-Der yönetici ve üyelerine teşekkürlerini iletti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ulus-Der Başkanı Erdal Darçın ise, “Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği’nin önemi yadsınamaz. Çalışmalarınızdan dolayı Başkanımız Hüsnü Tiryaki ve Dernek üyelerine de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.