Ulusal Gönüllüler kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Ulusal Gönüllüleri Dayanışma Kahvaltısı Emekli Tümgeneral Aydınlık Gazetesi Yazarı Ahmet Yavuz ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel'in de katılımı ile Çerkezköy Simit Cafe'de gerçekleşti. Düzenlenen kahvaltı Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı

Ulusal Gönüllüler kahvaltıda buluştu
26 Kasım 2014 Çarşamba 08:08

CEMAAT VÜCUDU SARMIŞ KANSER GİBİ

Gerçekleştirilen kahvaltıda ilk olarak Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz bir konuşma gerçekleştirirken, cemaate dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Yavuz “AKP, Türkiye için bir kalp krizidir. Türk insanı bunu tamir eder, bir stend takar, bypass yapar, bunu halleder. Neticede seçimle iktidara gelmiş insanlardır. Millet birleşir bunu iktidardan düşürür. Ama bu cemaatçiler vücudu sarmış kanser gibiler. Nerde karşınıza, nasıl çıkacağı belli değil. İşte bizim karşımıza mahkemeye gittiğimizde savcı ve hakim olarak çıktı. Biz onları Türkiye Cumhuriyetinin savcısı ve hakimi olarak gördük ama onlar Fettullah Gülen’in askeriydiler” şeklinde konuştu.

ULUSAL KANALIN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz’un konuşmasından sonra kürsüye gelen Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel Ulusal Kanal’ın ve Aydınlık Gazetesinin öneminden bahsetti. Yücel; “Lübnan’a gittiğim zaman bir yurtsever konuşmasında şunu anlattı.2006 yılında bilindiği üzere İsrail Lübnan’a saldırmıştı. Lübnan’ı işgal etmişti. Lübnan halkı tarihi bir direniş gösterdi. Ve İsraillileri topraklarından çıkardı. Lübnanlı o yurtsever o direniş zamanında yaşadığını anlatmıştı" dedi.

LÜBNAN HALKI SAVAŞI TELEVİZYON İLE KAZANDI

Savaşta ilk füzenin bir televizyona atıldığını belirten Yücel "Onların El Amar diye bir televizyonları var Ulusal Kanal’a çok benziyor. İlk füze televizyona atılınca, Lübnanlı yurtseverler kurtuluş savaşçıları bir sürpriz yapıyor farklı bir noktada hazırladıkları farklı bir frekansla El Amar televizyonunu tekrar yayına geçiriyor. Lübnanlı yurtsever diyor ki işte savaşı biz o an kazandık. Yani füzeyle kapatamadılar televizyonu. Tekrar yayına başladı. Neden çünkü El Amar televizyonu yayına başlayınca Lübnan halkını mücadeleye çağırdı. Ondan savaşı kazandık” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.