Umarız işe yarar

Çerkezköy’de trafik sirkülasyon projesi kapsamında Atatürk Caddesi’nin Cumhuriyet Meydanı ile altı yol kavşağı arasında kalan kısmındaki orta refüjün kaldırılmasına Salı günü başlanıyor. Çalışmalar kapsamında bahsi geçen refüjdeki yaklaşık 50 adet ağaç sökülecek ve sonrasında da refüj kaldırılarak yollar birleştirilecek.

Umarız işe yarar
29 Kasım 2017 Çarşamba 14:09

AĞAÇLAR SÖKÜLECEK, ORTA REFÜJ KALDIRILACAK
Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre; Çerkezköy trafik sirkülasyon projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı ile altı yol kavşağı arasında bulunan orta refüjün kaldırılması için çalışmalar başlıyor. Salı günü eyleme dökülmesi planlanan çalışmalar kapsamında öncelikle refüjde bulunan yaklaşık 50 adet ağaç sökülecek sonra da orta refüj kaldırılarak yollar birleştirilecek.
TRAFİĞİN RAHATLAMASI UMULUYOR
Vatandaşlar, yapılacak olan çalışmanın ardından, altı yol kavşağı ve Atatürk Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunun minimuma inmesini umuyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe - 6 yıl önce
Yol genişletme çalışması bir işe yaramayacak zira şu haliyle bile çift sıra park yapılıyor. İnsanların trafik kurallarına uymadaki eğitim seviyesi, görgü ve terbiyesini genişletmek gerekiyor önce.. o da ancak kuralların uygulanmasındaki denetimlerle sağlanabilir.