ÜRETİLEN MASKELERİN DAĞITIMI SÜRÜYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (covid-19) salgınına karşı Başkan Kadir Albayrak'ın talimatıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sterilize edilen maskelerin dağıtımı hızla sürüyor.

ÜRETİLEN MASKELERİN DAĞITIMI SÜRÜYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Nisan 2020 Cuma 12:22

Daha önce Süleymanpaşa çarşı merkezi ve Tekira Alışveriş Merkezi önünde dağıtımına başlanan maskelerin dağıtımı zabıta ekipleri tarafından Çarşamba günleri Altınova Mahallesinde kurulan pazarda devam etti.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Altınova'daki pazarcı esnafına ve pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara maskeleri dağıttılar.
Günde 10 bin tane üretilen maskelerin bundan sonra da vatandaşlara ulaştırılacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Hiçbir vatandaşımızı maskesiz bırakmayacağız. Koronavirüs bitene kadar Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için bundan sonra kamuya açık öncelikli olan yerlerde de  maske dağıtımına devam edeceğiz" dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.