Üsküdar Çocuk Üniversitesine ziyaret düzenlendi

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel önderliğinde Proje Destek Ofisi Üsküdar Çocuk Üniversitesi’ne gezi düzenledi. Ziyaret dönüşünde Kapaklı Proje Destek Ofisi edindikleri bilgileri Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Gürbüz’e sundular ve onayıyla proje çalışmalarına başladılar

Üsküdar Çocuk Üniversitesine ziyaret düzenlendi
26 Ocak 2015 Pazartesi 18:28

 BİRÇOK KONUDA YERİNDE BİLGİ ALDILAR

Kapaklı Kaymakamlığı Proje Destek Ofisi Üsküdar Çocuk Üniversitesi’nde uyum problemleri yaşayan üstün zekalı öğrencilere yönelik eğitim veren Üsküdar Çocuk Üniversitesi’ne ziyarette bulundu. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel önderliğinde önceki gün gerçekleşen ziyarette toplumun dezavantajlı grupları arasında görülmeyen fakat standart eğitim ortamlarında kendilerini gerçekleştiremeyen, uyum problemleri yaşayan üstün zekalı öğrencilere yönelik eğitim programları ve faaliyetleri gibi birçok konuda yerinde bilgi alındı.


PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLADILAR

Kapaklı’da üstün zekalı öğrencilerin eğitimine yönelik proje hazırlama aşamasında olan Kapaklı Proje Destek Ofisi yaptığı bu ziyaretle hem kurumu inceleme fırsatı buldu hem de Üsküdar Çocuk Üniversitesi’nin manevi ve fikri desteğini yanına almış oldu. Ziyaret dönüşünde Kapaklı Proje Destek Ofisi edindikleri bilgileri Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Gürbüz’e sundular ve onayıyla proje çalışmalarına başladılar. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.