Usta ayaklar Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti

Tekirdağ’da düzenlenen turnuvayı namağlup tamamlayarak Bilecik’te düzenlenen Bölge Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil eden ve burada gerçekleşen turnuvanın B Grubunu lider tamamlayarak yarı finale yükselen Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol takımı oyuncuları Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti

Usta ayaklar Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti
05 Mayıs 2016 Perşembe 09:00

MARMARA BÖLGESİ’Nİ TEMSİL EDECEKLER

Hatırlanacağı üzere Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı Tekirdağ ortaokulları arasında düzenlenen futbol turnuvasında yapmış olduğu bütün maçları yenilgisiz tamamlayarak 1. olmuş ve Tekirdağ’ı Bilecik’te 20-22 Nisan tarihlerinde düzenlenen Grup Maçlarında temsil etme hakkı elde etmişti. Bilecik’te yapılan grup maçlarını da yenilgisiz bir şekilde tamamlayan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı B Grubu Birincisi olarak Balıkesir’de 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Yarı Final maçlarında Marmara Bölgesini temsil etme hakkını elde etti.

DESTEKLERİNİN SÜRECEĞİNİ BELİRTTİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz; Okul Müdürü Suat Yüksel, Okul Müdür Yardımcısı Onur Kaplan, Beden Eğitimi Öğretmeni Güven Alçın ve başarıda en büyük pay sahibi olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımı futbolcularını makamında ağırlayarak tebrik etti ve Minik Şampiyonlara çeşitli hediyeler takdim etti. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz  elde edilen bu başarının Kapaklı ilçesi başta olmak üzere tüm Tekirdağ adına çok anlamlı olduğunu vurguladı ve bu büyük başarıya imza atan futbol takımına desteklerinin her daim süreceğini ifade etti.

TABLO HEDİYE ETTİ

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti ve desteklerinden ötürü Futbol Takımı ve Kapaklı Belediyesi Ortaokulu adına, üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan tabloyu hediye etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.