Üstün Dökmen Çerkezköylülerle buluştu ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim’ adlı konferansa konuşmacı olarak katılan ünlü psikolog, yazar ve televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen, Çerkezköylüler ile bir araya geldi

Üstün Dökmen Çerkezköylülerle buluştu ​
26 Kasım 2018 Pazartesi 13:34

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen konferansa, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile birlikte davetliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EMPATİ ÇOK ÖNEMLİ
Konferansta doğru iletişimin incelikleri hakkında örnekler veren Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Dökmen, “Her zaman mutlu olmak zorunda değilsiniz ama her zaman güçlü olmak zorundasınız. Karı, koca birbirine güzel şeyler söylemeli ve çocuğu dinlemeli. Anne ve baba çocuğuna güzel şeyler söylemeli. Birbirimizle her zaman empati kurmalıyız. Bu söylemiş olduğum sözler ailenin temel yapı taşlarını oluşturan en önemli şeylerdir. Karı, koca arasında empati olmadığı zaman sorunlar kendini gösterir. O yüzden empati çok önemlidir" dedi.

BAŞKAN AKAY TEŞEKKÜR ETTİ
Programın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Prof. Dr. Üstün Dökmen’i Çerkezköy’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek kendisine çiçek takdim etti ve teşekkür etti. Konferansın yapıldığı salonun küçük ve yetersiz olduğuna dikkat çeken Başkan Akay, Aralık ayı sonunda açılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kültür Merkezi’nin modern ve ferah salonunda Prof. Dr. Üstün Dökmen’i tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Dökmen de Çerkezköy’de vatandaşlarla bir araya gelmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek organizasyon dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.