Utku Güler Sokak asfaltlandı

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Hikmet Uğraş Caddesi ile Cengiz Topel Caddesi’ni birbirine bağlayacak ve her iki caddenin trafik yükünü azaltacak olan Utku ve Güler Sokak’taki düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Utku Güler Sokak asfaltlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Ekim 2021 Cumartesi 11:42

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cengiz Topel Caddesi ile Hikmet Uğraş Caddesi’ni birbirine bağlayan Utku ve Güler Sokaklardaki sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. 


 

12 BİN 96 METREKARE YOLA ASFALT
  Utku ve Güler Sokak’taki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Akay, “Utku ve Güler Sokağımızı Cengiz Topel Caddesi’nden Hikmet Uğraş Caddesi’ne bağlayarak, her iki caddemizin trafik yükünü azaltacağız ve alternatif bir güzergah oluşturacağız. Utku ve Güler Sokak’taki çalışmalarımız kapsamında 12 bin 96 metrekare sıcak asfalt kaplama, 5 bin 20 metrekare kaldırım yapımı gerçekleştiriyoruz.
  EN KISA SÜREDE BİTECEK
  Ayrıca 2 bin 176 metre bordür, 200 metre yağmur suyu hattı, 305 metre uzunluğunda perde duvar imalatlarını tamamlayıp, güzergah boyunca her iki sokağımızda dekoratif aydınlatma çalışması gerçekleştireceğiz. Ekiplerimiz şu anda sıcak asfalt çalışmalarını bitirdi.” ifadelerini kullandı. 
  ALTERNATİF BİR GÜZERGAH
Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 Ekim Pazar günü itibari ile Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme çalışmalarına başlandığını anımsatarak, “Utku ve Güler Sokaklarda asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak, bu sokakları vatandaşlarımız için alternatif  bir güzergah haline getirdik” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.