Üye sayısı 150’ye yaklaştı

Çerkezköy’e yeni bir spor tesisi kazandırılması için harekete geçen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, aranan 200 üye için şu ana kadar yaklaşık 150 üye kaydı yaptıklarını ifade etti. 200 üye bulunduğu takdirde sarı-lacivertli kulüp, Çerkezköy'e yeni bir spor tesisi yapacak

Üye sayısı 150’ye yaklaştı
07 Şubat 2016 Pazar 17:35

SPOR TESİSİ YAPILACAK

“Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ‘Hedef 1 Milyon Üye’” projesi kapsamında Çerkezköy’de şube oluşumu için harekete geçen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, şu ana kadar üye sayısının 150’ye yaklaştığını belirterek, “Çerkezköy’de bir şube açabilmemiz için Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize ilçelerinden toplam 200 üye bulmamız gerekiyor. 200 üyeyi bulup Çerkezköy Şubesi’ni kurarsak, Fenerbahçe Spor Kulübü ilçemize yeni bir spor tesisi yapacak” açıklamasında bulundu.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Süleyman Kozuva, “Belediye Başkanımız Vahap Akay da proje için var gücüyle projeye destek olmaya çalışıyor. Bu proje ile tek amacımız, Çerkezköy’e yeni bir spor tesisi kazandırmak. Konuyla ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım’la da görüştüm. Çerkezköy merkez olmak üzere Kapaklı, Saray ve Vize ilçeleri de bu merkeze dahil edilecek. Başkanımız 4 ilçeden toplam 200 üye çıkartılması halinde Çerkezköy’e bir spor tesisi sözü verdi. Üye kayıt işlemlerimiz tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.