Üyelerini Ankara'ya gönderdi

Türk Metal Snedikası Genel Merkezi'nin organize ettiği Türk Metal Sendikası ve MESS'in ortak eğitim projesi 13. dönem eğitim programı kapsamında Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi 55 üyesini Ankara Büyük Anadolu Oteli'ne gönderdi.

Üyelerini Ankara'ya gönderdi
02 Ağustos 2007 Perşembe 08:27

Geçtiğimiz gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Binası önünden uğurlanan üyeler Ankara'da iş yerinde verimli ve kaliteli çalışmalarına katkı sağlayacak bilgiler alacaklar.

Türk Metal Sendikası eğitim faaliyetlerinin periyodik olarak devam ettiğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak, "Üyelerimize yönelik eğitim faaliyetlerimiz periyodik olarak devam edeyior. Türk Metal Sendikası Genel Merkezi'nin organize ettiği, Türk Metal Sendikası ve MESS'in ortak eğitim projesi, 13. eğitim programı kapsamında Çerkezköy Şubesi olarak 55 üyemizi Ankara'ya gönderdik.

Üyelerimiz, orada alacağı eğitimlerle, iş yerinde verimli, kaliteli çalışmalarına katkı sağlayacak bilgileri alarak dönecekler. Bu gibi eğitim faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.