Uygulama Öztrak’ta da başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk ile Uğur Mumcu caddelerinde başlatılan TEKPARK uygulaması dün itibariyle Öztrak caddesinde de başladı

Uygulama Öztrak’ta da başladı
28 Ağustos 2015 Cuma 10:34

 12 PERSONEL GÖREV YAPACAK

Atatürk ve Uğur Mumcu caddelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan TEKPAR uygulaması Öztrak caddesinde de artık başladı. Dün itibariyle başlayan uygulama kapsamında 10 personel Altı yol kavşağı ile Yemek Dünyası arasında kalan alanda araç sürücülerinden otopark ücreti tahsil edecekler.

ÜCRET BUGÜN ALINACAK

Dün itibariyle Öztrak caddesinde başlayan ücretli otopark uygulaması kapsamında ilk gün olması sebebiyle geceden park edilen araçlara bilgilendirme amaçlı fiş konulurken, yeni park eden araçların araç sürücülerinden ücret tahsil ediliyor. Öztrak caddesinde 10 personel ile başlayan ücretli otopark uygulamasında esnaflara kolaylık olması amacıyla araç başına günlük 5 TL para tahsil edildiği ifade edildi. TEKPARK fiyat tarifesinde ise günlük araçlardan 17 TL para tahsil edilmesi gerektiği yazıyor.

AMAÇ KAPALI OTOPARKA YÖNLENDİRMEK

Diğer yandan başlatılan TEKPARK uygulaması kapsamında Atatürk, Uğur Mumcu ve Öztrak caddesinde 28 personel ile hizmet verilirken, Tır parkında 10 ve Kapalı otoparkta da 5 personel görev yaptığı ifade edildi. TEKPARK Çerkezköy yetkilileri yaptıkları açıklamada, “amacımız vatandaşlarımızı kapalı otoparka yönlendirmek. Atatürk caddesinden kapalı otoparka dönülen sokağa ışıklı tabelalar koyarak halkımızı kapalı otoparka yönlendirmek istiyoruz” denildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.